KRŠILI IZBORNU ŠUTNJU, I TO NA ĆIRILICI: Osijek preplavili plakati SDSS-a i SNV-a!

11.01.2015. 22:03:34

Ćirilični plakati koji su se dijelili po Osječko – baranjskoj županiji, tiskani su na memorandum papiru SNV-a i SDSS-a, a ovaj je, ni malo suptilan način lobiranja, strahovito razljutio tamošnje stanovnike. Na sam dan izbora u Hrvatskoj, Osijek su preplavili ćirilični plakati koji su teško prekršili izbornu šutnju i to savjetom – izaberimo Ivu Josipovića. "Poštovani sunarodnjaci Srbi! Iziđite 11. januara na izbore! O NAMA zavisi, izaberimo PREDSEDNIKA! Svako ko na bilo koji način odustane od glasanja misleći da ne može uticati na izbor Predsednika, u zabludi je, jer time ostavlja drugima da odlučuju o Našoj sudbini!" Ćirilični plakati koji su se dijelili po Osječko – baranjskoj županiji, tiskani su na memorandum papiru SNV-a i SDSS-a, a ovaj je, ni malo suptilan način lobiranja, strahovito razljutio tamošnje stanovnike. Iako je Pupovčeva podrška Ivi Josipoviću za mnoge bila iznenađujuća zbog njihovog verbalnog rata kojim su dugo zabavljali javnost, predsjednika srpske Naše stranke Jovana Ajdukovića koji je zdušno podupirao Kolindu Grabar Kitarović, uopće nije: - U smislu slobode čitave populacije i oslobađanja inkluzivne energije kako bi se pobijedila kriza, koja skoro i isključivo leži u nama, još jednom osobno pozdravljam ulazak gospođe Kolinde Grabar Kitarović u drugi izborni krug za predsjednika Republike Hrvatske, iskreno se nadam i vjerujem u njenu pobjedu, jer će samo njena pobjeda učiniti ovo društvo socijalno pravednijim, ekonomski i privredno oporavljenim, a to se može učiniti samo zajedno, u čemu i mi Srbi želimo dati svoj bezrezervni doprinos na dobrobit svih građana Republike Hrvatske. Izražavam svoj osobni stav i svoje iskreno razočarenje prema političkoj prostituciji Ive Josipovića kojem je konačno pala sa lica maska "gospodina" jer je potezom očajnika i izbornog gubitnika otišao na političko poklonjenje 06.01.2015 godine, nikom drugom, nego čovjeku kojeg je do jučer nazivao etno biznismenom i privilegiranim Srbinom, Miloradu Pupovcu. Konačno, ukupna javnost, a naročito srpska u RH, sada na otvorenoj sceni može vidjeti da je to bio susret dva politička gubitnika čiji se politički kraj nazire, Josipoviću, već 11.01.2015. godine, a Pupovcu samo nešto malo kasnije, nakon predstojećih parlamentarnih izbora – kazao je Ajduković uoči izbora i oštro dodao: - Koncept kontrole Srba je ostvaren preko prepariranih "tzv. srpskih vođa“, uglavnom moralnih ništarija. Usljed toga, najveći broj ljudi prezire taj nametnuti inžinjering i tijesno se povezuje s radikalnim grupama iz matične države. To muljanje je donekle bilo razumljivo u periodu nakon mirne reintegracije, ali je danas krajnje kontraproduktivno. Republika Hrvatska mora raščistiti maglu iznad manjina i početi uređivati državu Ustavom, ustavnim zakonima i stečenim pravima nacionalnih manjina, a ne licemjernim trgovanjem u korist pojedinaca i na štetu srpske zajednice kao do sada, a što na žalost još uvek čine Pupovac, Stanimirović i cjelokupni vrh SDSS-a. Capture  
  • Autor: S.Vučković
  • Photo: Screenshot
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.