Krstičević o uhićenjima: Dvaput smo se sastajali s premijerom Plenkovićem

01.11.2016. 10:41:40

Ono što je vrlo bitno je da želimo maksimalno pomoći na europskom putu BiH i uvijek zaštititi hrvatske nacionalne interese, rekao je ministar Ministar obrane Damir Krstičević na Mirogoju je nakon ministra vanjskih i europskih poslova Davora Ive Stiera također komentirao uhićenja Hrvata u Orašju. "Jučer smo se dvaput sastali s predsjednikom Vlade i zajednički smo donosili ove odluke. Ono što je vrlo bitno je da želimo maksimalno pomoći na europskom putu BiH i uvijek zaštititi hrvatske nacionalne interese", rekao je ministar. Što Hrvatska može napraviti? "Izrazili smo zabrinutost, razgovaramo, kontaktiramo, ljudi su posjećeni. Dvaput smo se jučer sastajali s premijerom Plenkovićem kako bi odlučili što napraviti u ovoj situaciji i kako na najbolji mogući način zaštititi hrvatske nacionalne interese", zaključio je Krstičević.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.