'Kruzer je došao na pet metara od obale, samo smo gledali hoće li se zabiti'

10.06.2013. 14:01:01

Svi koji su se jutros zatekli na plaži Kaštelet, poznatijoj kao plaža Obojena svjetlost u Splitu, imali su što i vidjeti - grdosiju od kruzera, koju su sekunde dijelile od nasukavanja ili čak teže havarije. Čitateljica našeg portala, 22-godišnja Matea Čikeš iz Splita, poslala nam je fotografije kruzera, koji se zaustavio 'mrvicu' preblizu obale, samo kojih 150 metara od poznate splitske plaže Obojena svjetlost.  
Kruzer se umalo razbio o splitsku obalu na plaži Obojena svjetlost (Foto: Matea Čikeš)Kruzer se umalo razbio o splitsku obalu na plaži Obojena svjetlost
'Bila je panika totalna, nije se nasukao, ali je došao taj ogromni kruzer sve do zaštitnih bova, ma na pet metara od obale, nikako se nije mogao vratiti, bilo je desetak minuta prave panike, čini se da mu je sidro popustilo, veliki su valovi i jugo ga je samo nosilo do obale. Brodići su prevozili putnike s tog kruzera', ispričala je Matea za Dnevnik.hr. U splitskoj policiji su zaprimili tek jedan poziv vezan uz kruzer. 'Dobili smo dojavu u 11:10 sati od građanina da bura nosi kruzer prema obali, međutim s kruzera se nitko nije javio, nije bilo paničnih poziva drugih građana, informaciju smo odmah proslijedili Lučkoj kapetaniji, zasad nemamo povratne informacije', rekla je Ana Čepić iz Službe za odnose s javnošću PU splitsko-dalmatinske za Dnevnik.hr. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.