Krvavi obračuni u Splitu i Puli: Dva mladića ubodena nožem

03.06.2013. 18:24:17

U žestokoj tučnjavi na pulskoj Portarati u ponedjeljak oko podneva nožem je uboden 23-godišnjak. U splitu je 21-godišnjak nožem u nogu ubo 23-godišnjeg mladića

U žestokoj tučnjavi na pulskoj Portarati u ponedjeljak oko podneva nožem je uboden 23-godišnjak iz Pule. Policija kaže kako ga je napao godinu dana stariji mladić te da je ozlijeđeni prevezen u pulsku bolnicu.  Sve se dogodilo pred očima brojnih Puljana, turista i majki s djecom. - Bilo je šokantno gledati tučnjavu, a veću tragediju spriječila je djevojka, vjerojatno prijateljica jednog od njih - ispričao je očevidac. Ozlijeđeni se morao sakriti u obližnjoj banci iz koje je navodno pozvana Hitna koja je ubrzo stigla i prevezla mladića u bolnicu. - Ozlijeđeni je bio na pretragama i CT-u, a ima ubodnu ranu sa stražnje strane lijevog ramena - kazao je Goran Paić, glasnogovornik pulske bolnice. Neslužbeno doznajemo da je riječ o ubodnoj rani koja nije opasna po život. - Tukli su se na ulici pred vozilima i prolaznicima, a potom su nastavili i izvan ceste. Šokirao sam se kada sam vidio da ga ovaj bode nožem po tijelu - rekao je očevidac.

Mladić u Splitu suparnika ubo u nogu

Mladići stari 21 i 23 godine obračunali su se u ponedjeljak oko 14 sati u Poljičkoj ulici u Splitu. Mladića (23) je napadač (21) ubo nožem u nogu. O slučaju je policiju obavijestila Hitna koja je pozvana na teren od strane svjedoka nakon što je mladić krvario na cesti. Policija je uhitila mladića (21), a krim istraga je u tijeku. Nakon istrage će se znati više detalja. Ozlijeđeni mladić je u bolnici. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.