LEGENDARNI STJEPAN SPAJIĆ BIO BI ITEKAKO PONOSAN NA NOVE DRESOVE HRVATSKOG DRAGOVOLJCA

06.03.2018. 11:44:59

LEGENDARNI STJEPAN SPAJIĆ BIO BI ITEKAKO PONOSAN: Pogledajte kako izgledaju novi dresovi Hrvatskog Dragovoljca

Klub kojem je popularnost donio osebujni Stjepan Spajić borit će se za ostanak u drugom rangu hrvatkog nogometa ove sezone

Hrvatski Dragovoljac dobro je poznato ime u hrvatskom nogometu, a najveću slavu ovom klubu donio je legendarni Stjepan Spajić. U nekoliko navrata igrali su prvu ligu, a posljednji put u sezoni 2013./2014. Trenutno se nalaze 10. mjestu (od 12 klubova) Druge hrvatske nogometne lige te ih čeka borba za ostanak u drugom rangu domaćeg nogometa. A u nju će krenuti sa stilom i novim dresovima. Alpas Hrvatska objavila je na svom Facebooku novu garnituru koju krasi poseban dizajn. Dresovi su u potpunosti crni, a na prednjoj i stražnjoj strani majice nalazi se Hrvatska, istaknuta pojačanom crnom bojom. Baš onako kako bi Spajki volio… A ovdje se možete i prisjetiti nekih od najboljih izjava Stjepana Spajića koji je uvijek bio bez dlake jeziku, govorio je što misli te je stoga uvijek uživao posebno poštovanje kod ljudi.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.