Lewis Hamilton je dječaku koji umire od raka poslao svoj bolid

14.05.2019. 13:21:11

Harry Shaw je petogodišnji dječak i veliki navijač Lewisa Hamiltona. Nažalost, maleni Harry je teško bolestan. Boluje od Ewingovog sarkoma, zloćudnog tumora koji se najčešće javlja u dječjoj dobi. Iz svog bolničkog kreveta, maleni Harry je Hamiltonu poslao dirljivu poruku uoči Velike nagrade Španjolske. Odmah je osvojio njegovo srce. - Bok Lewise. Sretno na utrci, hvala na poklonima. Šaljem ti puno ljubavi - javio se dječak britanskom pilotu koji mu je prije toga poslao svoje potpisane fotografije. Hamilton je u nedjelju osvojio utrku u Španjolskoj, a pobjedu je posvetio upravo Harryju. Uslijedila je nova poruka dječaka u kojoj je svom heroju poručio kako je "jako ponosan na njega". POGLEDAJTE VIDEO: [video width="480" height="480" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/Lewis-Hamilton-je-dječaku-koji-umire-od-raka-poslao-svoj-bolid-_-24sata.mp4"][/video] - Harry ne znaš koliko mi ova poruka znači. Ti si moja inspiracija. Želim da budeš ponosan na mene. Tako si jak dječak, volio bih da sam i sam jak poput tebe. Želim da svijet vidi koliko si jak. Šaljem ti veliku ljubav. Tvoj prijatelj Lewis", napisao je na Instagramu Hamilton. Harry je otpušten iz bolnice kako bi posljednje dane svog mladog života proveo kod kuće s obitelji, a u želji da ga barem malo razvesele, Lewis Hamilton i Mercedes su mu sada pred kućni prag dostavili poseban poklon -  jedan od svojih bolida, te trofej s posljednje Hamiltonove utrke. - Ne poznajem Lewisa, ali ovo što je napravio pokazuje da je pristojna i draga osoba. Ispunio nam je srca porukom koju je poslao i posvetom nakon pobjede u Barceloni - rekao je BBC-u Harryjev otac James Shaw. - Razveselio ga je u trenucima u kojima nije bilo previše veselja kod njega... Krenulo je s potpisanom fotografijom, postajalo je sve veće i veće, a osmijeh na Harryjevom licu sve širi i širi. Nevjerojatno je vidjeti ga da toliko uživa - rekla je dječakova majka Charlotte Shaw. Liječnici su roditeljima u travnju rekli kako je Harryju preostalo još samo tjedan dana života. Ali, on se još uvijek ne predaje... Video dostave bolida pred Harryjev dom u Surreyju možete pogledati ovdje.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.