Lidija Bačić pozirala s generalom Gotovinom i pohvalila se poklonom

28.04.2019. 20:00:56

LIDIJA Bačić se na svom Instagram profilu pohvalila nastupom na 25. obljetnici 81. gardijske bojne brigade u Virovitici. Pjevačica je snimke i fotke objavila na svom profilu, a posebno je izdvojila fotografiju s generalom Gotovinom na kojoj oboje poziraju nasmiješeni. "Susret sa velikim generalom Antom Gotovinom", napisala je u opisu fotke te dodala da joj je bila čast pjevati za hrvatske branitelje. Osim fotkom s Gotovinom, Lidija se pohvalila i poklonom koji je dobila od branitelja. "Na koncertu za 81.gardijsku bojnu brigadu sam dobila ovaj poklon od naših generala. Hvala što prepoznaju moje domoljublje", napisala je Lidija i fotografiju poklona stavila kao svoju profilnu sliku.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.