Likovna radionica “DA SE NE ZABORAVI”

27.06.2013. 11:05:42

radionica (1)

U povodu obilježavanja Dana Državnosti Republike Hrvatske u Voćinu je  organizirana 1 likovna radionica „DA SE NE ZABORAVI“   Sudjelovali umjetnici koji su hrvatski ratni vojni invalidi dragovoljci Domovinskog rata ali i njihovi prijatelji pod vodstvom Antuna Ferbežar – Tonča i to Darko Domitrović - Miki, Darko Venus – Muppet, Slavica Pantelić, Branko i Slavica Jalovičar, Željka Perković, Ankica Verhas, Marina Pinjuh, Kazimir Buljan, Ankica Fijala i Siniša Tešankić. Po završetku radionice na kojoj je izrađeno priličan broj dijela svim sudionicima likovne radionice pročelnik Općine Voćin Danijel Jozic uručio je zahvalnice i prigodne poklone. Organizatori likovne radionice su Zajednica udruga HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i Udruga Napredak, pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Općina Voćin i Grad Virovitica. 

 

ZAJEDNO U RATU, ZAJEDNO U MIRU !   

 

                                                Predsjedništvo

                                               ZU HVIDR-a

                                              Virovitičko-podravske županije

radionica (2) radionica (3) radionica (4)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.