Linić: Glasat ću protiv, protiv i protiv !

29.11.2013. 16:53:40

29.11.2013.

ČLANOVI Kukuriku koalicije objavili su drugi promotivni spot u kojem objašnjavaju zašto će na predstojećem referendumu o braku glasati protiv. U videu pod nazivom "Članovi Kukuriku koalicije: Imam 48 milijuna razloga zašto ću na referendumu glasati protiv" svoje razloge za protivljenje referendumu objasnili su Milanka Opačić, Ivan Vrdoljak, Rajko Ostojić, Predrag Matić i Slavko Linić. "Izbor životnog stila, uključujući i slobodu izbora punoljetnog suglasnog partnera, mora biti prepušten slobodnoj odluci pojedinca. U društvu koje ne razvija kulturu građanskih sloboda postoji velika opasnost da se i one slobode koje su zajamčene zakonima ograniče ili sasvim izgube zbog pritiska javnog mišljenja koje može prijeći i u fizičko nasilje. Ostajemo otvoreni za razgovor i javnu raspravu o načinu i opsegu zakonskoga reguliranja i provedbene zaštite tog našeg temeljnog opredjeljenja o građanskim slobodama", stoji u opisu videa na YouTubeu. "S obzirom na to da u Hrvatskoj zaista sve ispolitiziramo, i pitanje prava manjine, pitanje prava pojedinaca je nešto što netko želi ispolitizirati. To je razlog zašto ću zaista biti na ovom referendumu, iako ga smatram nepotrebnim, i glasat ću protiv, protiv i protiv!", kazao je ministar financija Linić u spotu. Članovi Kukuriku koalicije napominju i kako za snimanje videa nisu utrošena nikakva financijska sredstva, već samo malo slobodnog vremena i znanja članova koalicije. Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.