Livno zavijeno u crno: Sprovod četvero mladih bit će na Uskrs

11.04.2020. 14:52:00

Livanjski kraj ne pamti ovakvu tragediju, svi poginuli u teškoj prometnoj nesreći imaju između 19 i 21 godine, a zbog pandemije korona virusa na sprovodu će biti prisutni samo članovi najuže obitelji


Autor: Merita Arslani

Livanjski kraj od četvrtka navečer zavijen je u crno nakon što je četvero mladih izgubillo život u teškoj prometnoj nesreći na magistralnoj cesti kraj Livna.

Od njih četvero troje su bili iz istog sela, Strupnića, dok je jedan bio iz Čelebića. Gradonačelnik Livna danas je proglasio Dan žalosti u Livnu, javlja Faktor.

foto: Grude Online

Sprovod svih četvero poginulih bit će u na Uskrs, u nedjelju, svi će biti pokopani u svojim selima, a zbog pandemije korona virusa na sprovodu će smjeti biti samo najuža obitelj.

Ovo je tragedija kakva se u Livnu ne pamti, a posebno je teška s obzirom na to da su poginuli bili 20-godišnjaci i činjenice da se dogodila usred pandemije, pa se od njih neće moći oprostiti svi oni koji bi to htjeli. Najmlađa poginula je Ivana Rimac (19), zatim Slavica Vujeva i Vlade Vujeva (20) te Jozo Matković (21), piše Dnevni avaz.

U nesreći su se sudarili Golf i Land Rover u mjestu Kovačić. Na mjestu su poginuli mladić (21) iz Livna koji je upravljao Golfom i njegova suvozačica (20), a drugih dvoje mladih, koji su također bili u Golfu, preminuli su od ozljeda u livanjskoj bolnici.

U nesreći je sudjelovao i muškarac (46) iz Livna, koji je vozio Land Rover, no izvukao se s lakšim ozljedama. S njim je u autu bio njegov sugrađanin (38), koji ima teže ozljede.

Izvor: 24sata.hr

Izvorni autor: Merita Arslani/Foto: Grude online

Autor: