Londonski neboder rastalilo Jaguar

05.09.2013. 00:58:22

Londonska gradska uprava privremeno je ukinula parkirna mjesta na tri sporne točke oko nebodera koji je rastopio dijelove automobila. Novi londonski neboder prozvan Walkie Talkie okrivljen je da je, odbijanjem sunčeva svjetla, otopio dijelove Jaguara parkiranog u obližnjoj ulici. Vlasnik automobila Martin Lindsay automobil je ostavio na parkingu i kad se nakon dva sata vratio primijetio je da kraj njegova Jaguara stoji čovjek koji fotografira automobil. Pitao ga je što se događa, a fotograf mu je rekao: "Pogledajte auto, vlasnik neće biti sretan". Zatim mu je pokazao rastaljeni bočni retrovizor i Jaguarov znak. Ispod brisača bila je poruka građevinske kompanije koja gradi neboder: “Auto je oštećen, možete li nas nazvati?” Lindsey je za BBC je izjavio da nije mogao vjerovati kakva je šteta nastala ni iz čega, a izvođači projekta Land Securities i Canary Wharf su se ispričali i platilti 946 funti za popravak. Izjavili su da će provjeriti i prema potrebi promijeniti detalje na zgradi te da su svjesni da bi ona mogla biti opasna za građane. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.