LORA 2: Poziv na prosvjedni skup pred sudom u Splitu!

29.04.2015. 09:08:05

Koordinacija Udruga veterana borbenih postrojbi, koordinacija braniteljakih Udruga grada Splita i stradalničke Udruge iz Domovinskog rata grada Splita i SD županije pozivaju na prosvjedni skup u srijedu, 29.04.2015 ispred županijskog suda Dana 29. travnja 2015. (srijeda) na Županijskome sudu u Splitu zakazano je po treći put pripremno ročište u montiranom procesu Lora 2, sa promijenjenim sucem Vladimirom Živaljićem.

Županijski sud u Splitu grubo ruši ustavno-pravni poredak Republike Hrvatske, sudeći bivše vojne policajce po „zakonu“ kojeg nije donio Hrvatski Sabor, niti ga je Predsjednik Republike Hrvatske proglasio, kako to zakon RH propisuje.

Vojni policajci u procesu Lora 2 su diskriminirani jer su optuženi bez valjanih dokaza, protivno Ustavu RH, domaćem i međunarodnom pravu.

Represijom, vladajući režim, agresore pretvara u žrtve, a dragovoljce i branitelje u ratne zločince, tim činom, simbole hrvatske neovisnosti pretvara u zločinačke projekte!

Terorist Goran Pantić, agresorski pilot JNA, koji je nakon raspada SFRJ i međunarodnog priznanja Republike Hrvatske i dalje nastavio ubijati hrvatske vojnike i civile u Metkoviću, bacajući bombe „krmače“ na grad Metković, pri čemu su ubijene tri žene u svojim domovima, a desetke ljudi ranjeno, a sam grad Metković pretrpio je znatna razaranja!

Tužitelj i na žalost Hrvatsko pravosuđe kršeći Hrvatske zakone, pretvaraju terorističkog pilota ubojicu u svjedoka a kasnije i u žrtvu!

Niški specijalac, snajperista u službi ratnog zločinca Ratka Mladića, terorist i ubojica Vojkan Živković u nos Kaliku ubio je početkom ožujka 1992., hrvatskog dragovoljca i branitelja Nenu Lunić Đirlića i Dragu Brnadića. Hrvatski tužitelj i sud pretvaraju najpodmuklijeg snajperistu u svjedoka i u žrtvu.

Za grupu terorista i agresora iz Trebinja i Kragujevca koji su palili, uništavali i razarali Domovinu Hrvatsku, društvo Nobilo, uputilo je odštetni zahtjev na iznos od 1. 300. 000, kn!?

Hrvatska je jedina zemlja u svijetu koja nagrađuje svoje agresore i rušitelje!

Mi gore navedeni predstavnici Braniteljskih udruga, pozivamo sve medije da objektivno, časno i u interesu RH, poprate navedeni prosvjedni skup i objektivno izvijeste javnost o ponovnom povratku suđenja prema političkom diktatu, bez obzira na Ustav i pozitivne zakonske propise RH.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.