Malo ih je, al su glasni!

26.09.2022. 09:40:00

Nema novina, portala ili tv emisija, (svaka čast izuzecima), a da se sa svojim izjavama ili komentarima ne pojavi Milorad Pupovac, predsjednik Srpskog narodnog vijeća (SNV), saborski zastupnik i nakladnik tjednika Novosti, koje svako malo objavljuju laži, klevete i niz ostalih uvreda protiv Hrvata i Hrvatske.

Međutim, prema najnovijem Popisu stanovništva, u Hrvatskoj živi 123.892 građana srpske nacionalne manjine, odnosno 3,20 posto!

Ali…Pupovac je i dalje  „rekorder“ po medijskim istupima. Pored toga, uz svaku, pa i najmanju njegovu izjavu, kao po „zadatku“, objavljuje se i njegova fotografija, i na taj način daje mu se još više na važnosti. Kako, zbog čega?

Ako u Hrvatskoj živi tako mali broj Srba, onda se s pravom postavlja pitanje: koliko članova ima to njegovo Srpsko narodno vijeće, tim prije što je poznato  da i velika većina građana srpske nacionalnosti ne podržava ni njega ni njegovu udrugu! Samo to nažalost malo tko želi i objaviti.

Dakle, nakon ovog popisa vrijeme je da nas razni pupovci prestanu maltretirati putem medija, odnosno u stilu „Pupovac je rekao…“, tim više što govore i drugi puno bolje i zanimljivije nego ovaj etno-biznismen, kako ga zovu, ali ih malo tko (poput hrvatskih branitelja i stradalnika) želi čuti ili objaviti njihove komentare.

Inače, sve do ovog popisa živjeli smo u lažima i zabludi, tj. da građana srpske nacionalnosti ima mnogo više, a kad tamo, da se malo našalimo, – „Pupi je ostao „sam“ uz „kenjatore“ iz Novosti!

Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91.(UHBDR91.)

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Mladen Pavković/Foto: snimka zaslona/YouTube

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.