Mamić bijesnio na igrače u Poljudu: Zbog svoje bahatosti tko zna kada ćete me vidjeti

15.09.2013. 10:07:02

pasaliczapalio_3

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić poludio je na momčad nakon poraza u Poljudu. Ušao je u svlačionicu i vrijeđao igrače: '' Isplatio sam vam 1,7 milijuna eura prije dva dana iako nisam trebao, želio sam pokazati prije Hajduka i Europske lige da je klub stabilan, da želi držati ritam plaćanja, a vi meni ovako! Više nemate moj 'suport', bahati igrači, tko zna kad ćete me opet vidjeti''. - Takav bahati, arogantni odnos prema poslu da je to strašno. A kad bih vam još rekao što sam im obećao za proljeće u Europi svi skupa biste povraćali. Bolje da ne govorim, da ne zabavaljam javnost - pojasnio je Mamić poslije novinarima, te je dodao: ''Moji igrači pokazali su kako se ne radi posao, kako se bojkotira klub. To je toliko nepoštenja, bahatosti, oholosti. Nisam razočaran, nikada mirnije nisam primio poraz, pobijedilo je poštenje, pobijedio je sport''. - Ovo je najčišća i najzasluženija pobjeda kojoj sam prisustvao u derbiju, čestitam Hajduku. U stanju sam rezignacije, to je najgore stanje, jer nemaš zbog čega biti tužan, jer je pobijedio bolji, onaj koji je više želio pobjedu - rekao je Mamić. Foto: Duje Klarić/Cropix Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.