Mancini: ‘Ne možete doći do finala, a da vam je momčad loša’

11.07.2021. 09:03:00

Italija i Engleska u nedjelju će s početkom u 21 sat na Wembleyju krenuti u utakmicu za naslov europskog prvaka.

”Nisam uzrujan. Možda ću se drugačije osjećati sutra…”, rekao je izbornik Roberto Mancini na konferenciji za medije u najavi ogleda. 

”Nije bilo lako, dobro smo odradili sve dosad i sad je pred nama još jedna utakmica u kojoj moramo dati maksimum kako bismo mogli na godišnje odmore. Engleska je fizički jača od nas u svim linijama, ali nogomet se igra nogama i loptom pa se nadamo da će naša tehnika pobijediti”, rekao je Mancini.

”Englezi su uvijek imali dobre momčadi, a posljednjih godina nije ih pratila sreća. Sutra će biti sjajna utakmica na punom stadionu, a to je nešto divno za sve koji vole sport. Svjesni smo suparnikove kvalitete i vidjet ćemo što će se dogoditi. Ne možete doći do finala, a da vam je momčad loša”, rekao je i dodao: 

”Moramo ostati mirni. Bit će teško, mnogo je razloga za to, ali moramo biti koncentrirani na naš nogomet i svjesni da je to posljednja prepreka. Želimo uživati u tih 90 minuta”, zaključio je.

Izvor: Narod.hr

Izvorni autor: Miroslav Herceg/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.