Marko Perković Thompson u Livnu: Nikad veće zajedništvo Hrvata u domovini i iseljeništvu

18.08.2014. 18:46:40

Na blagdan Velike Gospe,  Marko Perković  Thompson održao je koncert u Livnu. Tisuće obožavatelja uživalo je u dobroj atmosferi, a budući da je dosta Hrvata iz Livna otišlo u Njemačku, na koncertu smo većinom zatekli vozila stranih registracija i time pretpostavljamo da je  iseljena Hrvatska prevagnula u broju posjetitelja. Marko Perković je izveo dosta pjesama iz starijih albuma ali i nekoliko pjesama iz najnovijeg albuma “Ora et Labora”. Pri pjevanju publike se više nije moglo prepoznati je li to Hrvat iz domovine ili iz iseljeništva. Thompson im je razgalio srca i spojio ih zajedno te su dočekali zajedno, zagrljeni kraj koncerta, nešto iza ponoći. Autor: Kristijan Bodrožić/FM TG2 TG4 TG5

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.