Maske su pale: Vučić uhvaćen u laži, Dalić napokon priznala, a u Saboru opća blamaža

19.02.2018. 08:40:31

Događaje koji su obilježili tjedan iza nas u Dnevniku Nove TV analizirala je Ivana Pezo-Moskaljov. Maske su pale, a sve ono ludo i naopako - zamijenilo je vrijeme odricanja i pokore. Aleksandar Vučić uz hladnu je dobrodošlicu u Hrvatskoj suočen s vlastitom prošlošću i ratnim huškanjima. I uhvaćen u laži jer visoki gost iz Srbije lagao je da u Glini '95., nije zagovarao granice Velike Srbije. No, zato smo usred glavnog grada gledali prosvjednike. Vučić je podijelio političku pozornicu i hrvatski državni vrh. Udovice i branitelji predsjednici su okrenuli leđa. Suočeni s napadima desnice, s Pantovčaka su naknadno objašnjavali svoju poruku, uz opravdanje za novu Vučićevu retoriku. Martina Dalić i Ante Ramljak zasad su se izvukli iz vrtloga Agrokora, a političko saslušanje 'preživjeli'. Povjerenik se "posipao pepelom" i tražio "produžetak" za dogovor o nagodbi, a palo je i priznanje oko Lex Agrokora pa je tako potpredsjednica Vlade Martina Dalić priznala kako ga je ona pisala. Uigrani Vladin tandem, čija se ostavka zazivala, vješto je izbjegavao pitanja o savjetničkim uslugama - koje Agrokoru "masno" naplaćuje bivša Ramljakova tvrtka.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.