Meri Cetinić: Najvrijedniji komentar koji sam pročitala do sada je komentar jednog Nijemca:

26.07.2018. 12:00:07

Najvrijedniji komentar koji sam pročitala do sada između mora komentara u zadnje vrijeme je komentar jednog Nijemca, komentirala je Meri Cetinić. Spomenuti komentar donosimo u nastavku: Hrvatski nogometaši su zvijezde sa ljudskim licem i naličjem,jednostavni, skromni koji se radosno i ponosno vraćaju među navijače, koji se zahvaljuju svakom pojedincu za podršku i uzvraćaju punim srcem, koji se ponose svojim navijačima kao i navijači s njima…. Jedna mala nacija, ne srami se drugog mjesta, ne krivi, ne psuje, ne očajava, ne randalura, ne optužuje, ne diže se u visine, ne napuhuje se…. Ona radosno dočekuje svoju momčad, zahvalna za sve što su učinili u ime nacije, zahvalna za sve sate strepnje i navijanja, zahvalni što su jednostavno bili tu i dio sportskog velikog natjecanja, ponosni na njih kao da su im donijeli sve zlato ovoga svijeta i priređuju im doček kakav svijet nikada nije vidio….. I svijet je zastao na trenutak, svijet je ostao bez teksta…. Nikada dosada još niti jedna momčad nije uspijela zagrijati srca cijelog svijeta i stoga s pravom nose naslov titule prvaka koja je osvojila naša srca…. Oni su nam pokazali što je sport: čast, poštovanje drugih, respekt, neumorna borba na terenu do kraja, snaga volje, zajedništvo, ponos, radost, jednostavnost, poniznost, prihvaćanje i što su uistinu prave zvijezde u sportu…. Takav bi trebao biti sport: Fešta, a ne brutalna rivalnost hladnih proračunatih profesionalaca, zahvalnost na sudjelovanju na jednom ovakvom turniru, zahvalnost biti drugi… Kad vlastita momčad izgubi onda ili ne pratiš više natjecanje i u vijestima čekaš rezultat, ili neka druga momčad mora ponuditi nešto spektakularno da bi ostao kao gledatelj prisutan do kraja… Hrvatska nam je ponudila ono što nitko nije očekivao ni u snu i osvojila svijet, osvojila srce svijeta! Hvala Hrvatska! Kamenjar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.