Milan Bandić progovorio: Bolje četiri stana nego četiri ljubavnice

02.03.2015. 22:51:17

Gradonačelnik Zagreba Milan je u HRT-ovoj emisiji Studio 4 demantirao medijske navode da je vlasnik četiri stana ”Bolje četiri stana nego četiri ljubavnice. Imam stan u Bužanovoj 4, a malo dalje sam prodao stan i garažu. Imam kredita 164 tisuće švicarskih franaka koji sam digao prije 9 godina. Rat kredita mi je 6739 kuna. Imam vikendicu od 54 kvadrata kod Samobora, pašnjak, voćnjak, livade. Supruga je imala kuću koja se srušila. Ima i oldtimer, ’55.godište. Odvjetnici će moji ovih dana naći načina da upute dopis medijima da demantiraju te neistine, ako ne onda ćemo zadovoljštinu potražiti na sudu. Ako institucije utvrde da Milan Bandić ima mimo onogaa što je prijavio u imovinskoj kartici, spreman sam odmah dati ostavku i nikad više se baviti ovim poslom”, rekao je Bandić. Odgovarajući na pitanje je li njegovo uhićenje političke prirode Bandić ogovara neodređeno: ”Pričekajmo ishod pravne bitke, vjerujem odvjetnicima, ne smijem komentirati dok je postupak u tijeku, mogu biti vraćen u Remetinec ako bih prekršio što sam prisegnuo sucu”. Upitan hoće li podnijeti ostavku na mjesto gradonačelnika odgovorio je da neće  skrštenih ruku dočekati 2. lipnja kad Sandra Švaljek automatski preuzela vođenje grada. ”Ne bih sjedio doma i primao plaću još dvije godine, a ne radio. To nije svojstveno Milanu Bandiću. Ne mogu da gledam kako se kljaštre moji projekti i ne realizira ono što sam zamislio, to ne bi bilo dobro za građane”. O porazu Ive Josipovića na predsjedničkim izborima: ”Pitate dobrog čovjeka koji je pet puta zaredom pobijedio na lokalnim izborima. Lakše je pobijediti nego braniti. Svatko može pobijediti jednom, ali dva, tri, četiri puta ne može svatko. Morate nešto i napraviti. Prvi put dobijete na šarm i obećanja, drugi put ne možete na šarm i obećanja , morate nešto i napraviti”, rekao je Bandić. O spekulacijama da Ivo Josipović kontrolira zastupnike u Skupštini, bandić kaže: ”Mislim da se Josipović ne bavi tim. Prije izbora povukao je pravi potez kad je dopustio da ga podrže Zoran Milanović i Vesna Pusić. To mu je bila dobitna kombinacija. A kasnije se ogradio od SDP-a- nakon izbora.”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.