Milanović, Glogoški i Klemm u Okučanima: Htio sam pomoći, ali ne razumijem što je Vaš problem

02.05.2015. 09:57:57

PREMIJER Zoran Milanoviće u Okučanima  je nakon komemoracije za poginule u operaciji Bljesak pozdravio s organizatore braniteljskog prosvjeda u Zagrebu Đuru Glogoškog i Josipa Klemma i druge veterane koji su nazočili komemoraciji. Milanović je nakon komemoracije desetak minuta razgovarao s Glogoškim, Klemomm i ostalim veteranima Domovinskog rata, u kojem su na molbu premijera oni iznijeli svoje probleme i razloge zbog kojih prosvjeduju pred Ministarstvom branitelja u Zagrebu. milanoviglogoskiVLDAHR[1] Branitelji su pritom Milanoviću predložili da ih pozove na sastanak i razgovor o braniteljskim problemima i pravima, za koja smatraju da su im uskraćena. Milanović je Glogoškom rekao da je želio riješiti probleme, ali nije razumio gdje je problem. Jedino što nije ukupno nije smanjeno u proračunu su stavke za branitelje. Klemm htio dogovoriti sastanak odmah u ponedjeljak, Milanović je  odgovorio – ok, probat ćemo.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.