Milanoviću 'nisu zviždali branitelji', ali jesu HOS-ovci

09.08.2013. 18:40:40

Možemo se složiti da je premijer Milnović, iz čitavog niza razloga, koje sada nećemo nabrajati, zaslužio zvižduke u Kninu, uvrede su, naravno nešto drugo, one su uvijek pretjerane, posebno ukoliko su namjerne i nikakvim dokazima potkrijepljene. Naime, ni Ivan Đikić ne može dokazati da je Milanović nastao od majmuna, a Đikić je znanstvenik svjetskog ugleda. Šalu na stranu, nećemo ovdje ulaziti u sam sadržaj 'čestitki' koje je Milanović dobio u kraljevskom gradu Kninu, nas previše to ne zanima, ima tko je u ovoj zemlji zadužen za istinu, a upravo nas ona zanima. Nakon incidenta u Kninu režimski bilteni počeli su vrijeđati one koji su vrijeđali i zviždali premijeru i to na način da ih je vodila poslovica 'oko za oko, zub za zub', baš biblijski , Stari Zavjet. Odmah se pojavila informacija u Jutarnjem listu, a vlasnik Jutarnjeg, kao i većine hrvatskih medija, branitelj je prve linije Sheratona, Nino Pavić, da zapravo Milanoviću nisu zviždali hrvatski branitelji, premijera u zaštitu, nakon srednjoškolca Davora Butkovića, uzela je Snježana Pavić, dovoljno je reći ime i prezime.  Kako smo već pisali ona tvrdi da Milanoviću nisu zviždali branitelji već ljudi koji su puno gori od Mile Martića, nažalost, i nakon ovakvih gluposti Snježana Pavić odbija liječenje. Dakako, istina je uvijek drugačija od onoga što tvrdi Jutarnji list koji nerijetko ima grdnih problema s istinom.  Zapravo, za razliku od već poslovično neuračunljivih izjava ministra Freda Matića, kome su, prema legendi, trebali malo pripomoći vojni policajci da bi našao put do bojišnice u Vukovaru, Milanoviću su zviždali i HOS-ovci, priznati ćete kako se HOS-ovcima ne može odreći domoljublje i hrabrost u obrani zemlje, što dakako Snježana Pavić zna, no, nju istina nikada nije zanimala, u suprotnom bi pisala svaki drugi dan o svom šefu, koji, takav kakav je, zrači medijskom senzualnošću, naprosto se nudi. Glede onih koji su zviždali Milanoviću u Kninu bio je među njim  i Luka Kozina, HOS-ovac i branitelj iz Sinja, nekako se to ne uklapa u priču ministra Matića o 'klasičnom uvozu' i Snježne Pavić o 'lažnim braniteljima'.  Nažalost, navikli smo da nas mediji lažu, lagati će i dalje, ovo je tek početak početka, daleko smo od kraja. Foto: AFP Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.