Milanoviću šator SMRDI, evo što su mu poručili branitelji!

26.10.2015. 13:10:43

'BISERJE' ELITISTIČKOG PREMIJERA "Pozivamo hrvatske branitelje Domovinskog rata da ne nasjedaju na provokacije Premijera na odlasku jer su uvrede i izazivanje incidenata njegov jedini program", zaključuju Jukić i Klemm u ime Zbora udruge veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruge specijalne policije iz Domovinskoga rata. Zbor udruge veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruga specijalne policije iz Domovinskoga rata javnosti su se obratili priopćenjem povodom izjave premijera Milanovića o tome da šator u Savskoj 66 – smrdi. Riječi Dražimira Jukića i Josipa Klemma prenosimo u cijelosti. “U nedavnom gostovanju na Jabuka TV predsjednik Vlade Zoran Milanović rekao je da šator u Savskoj – u kojem su branitelji i najteži invalidi Domovinskog rata prisiljeni boraviti već godinu dana zbog njegove politike – smrdi”, započinju Jukić i Klemm te dodaju: “Iako ta izjava ponajviše govori o elitističkom predsjedniku vlade i njegovom kućnom odgoju, ona je samo nastavak dosadašnjih Milanovićevih omalovažavanja hrvatskih branitelja. Podsjetimo se, Domovinski rat Milanović nazvao je građanskim, Hrvatsku slučajnom državom, a branitelje niskoobrazovanom sirotinjom. Mi, hrvatski branitelji i najteži invalidi Domovinskog rata, pokazali smo svoju hrabrost i dostojanstvo onda kada je bilo najpotrebnije. Danas imamo slobodnu i samostalnu Hrvatsku u kojoj Zoran Milanović može sjediti u premijerskoj fotelji i s visoka gledati na one čija mu je žrtva i hrabrost to omogućila”, ističu. “Konačno, pozivamo hrvatske branitelje Domovinskog rata da ne nasjedaju na provokacije Premijera na odlasku jer su uvrede i izazivanje incidenata njegov jedini program”, zaključuju Jukić i Klemm u ime Zbora udruge veterana hrvatskih gardijskih postrojbi i Udruge specijalne policije iz Domovinskoga rata.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.