Milijan Brkić želi Karamarkovu ostavku

04.06.2016. 19:35:28

'Radije ću biti s orlovima, nego s licemjerima jer orlovi jedu mrtve, a licemjeri žive!' Vijesti.hr neslužbeno doznaju da je na sjednici ipak bilo povišenih tonova te kako je Milijan Brkić na kraju sjednice svima poručio: 'Radije ću biti s orlovima, nego s licemjerima jer orlovi jedu mrtve, a licemjeri žive!' Šef HDZ-a Tomislav Karamarko nakon završene maratonske sjednice Središnjeg odbora HDZ-a izjavio je kako je dobio potporu stranke da se ide u preslagivanje te je demantirao navode da ga je Milijan Brkić kritizirao. "Milijan Brkić me nije uopće kritizirao, on je jedan od dvoje ili troje ljudi koji su stavili na stol to da se ja povučem. Što bi to značilo za stranku i ostalo. I onda je bila diskusija, nikakve kritike", kazao je. Vijesti.hr neslužbeno doznaju da je na sjednici ipak bilo povišenih tonova te kako je Milijan Brkić izričito pred svima na predsjedništvu tražio da Karamarko podnese ostavku na dužnost potpredsjednika Vlade RH, kao jedini način da se sačuva ova vlada. Na kraju sjednice im je, neslužbeno saznajemo, svima poručio: "Radije ću biti s orlovima, nego s licemjerima jer orlovi jedu mrtve, a licemjeri žive!". kresic Središnji odbor potvrdio je imenovanje Domagoja Ivana Miloševića glavnim tajnikom stranke, Domagoja Maroevića političkim te Mire Kovača međunarodnim tajnikom HDZ-a. Predsjedništvo je na četverosatnoj sjednici raspravljalo o taktici koju bi stranka trebala primijeniti nakon poziva premijera Tihomira Oreškovića dvojici potpredsjednika Vlade Tomislavu Karamarku i Boži Petrovu da istupe iz Vlade.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.