MILORAD PUPOVAC VIŠE NE ŽELI U HRVATSKI SABOR

03.09.2019. 17:50:00

Ljetu je kraj, dolazi jesensko zasjedanje Sabora. U međuvremenu dosta toga se izdogađalo na političkodruštevnoj sceni. No prednjačilo je „ugroženost“ pripadnika srpske nacionalne manjine, a dobrano potpaljene i osmišljenje od strane SNV, SDSS, te zna,  Milorada Pupovca. Ipak nije on svemu kriv, krivi su svi kojima to omogućuju bez bilo kakvih sankcija. Više ne znam je li on političar u srpski diplomata u Hrvatskoj ili saborski zastupnik, a potreban vladajućim radi sigurnosti Vlade. Dobrano je on to naplatio, a k tome još dobio i zaštitu od Premijera.

Ali svemu dođe kraj, kada nemate granicu. U svoj toj želji i sili da se Hrvatska proglasi ustaškom zemljom, da je svaki Srbin na ovom području ugrožen, događa se to da dolazi do pregrijavanja materijala.

Naime, Milorad Pupovac odbija dolaziti u Hrvatski državotvorni Sabor! Zašto?

Za sve su krivi, „ustaše“ poput A. Macetti i Machiedo, bečki restaurator gotičkih crkava, arhitekt Friedrichu von Schmidt, Hermann Bollé. Što te „ustaše“ iz 13 ili 19 stoljeća imaju veze s Miloradom Pupavcom i Hrvatskim državotvornim Saborom? Uz svu svoju ugroženost, teško mu je proći pored Crkve,  napravljen čuveni krov od ocakljenih crijepova s grbom Trojedne kraljevine Hrvatske, Slavonije i Dalmacije na lijevom dijelu krova i grbom grada Zagreba na desnom dijelu krova.

E moj Pupi, zar ćemo radi tebe rušiti Crkvu sv. Marka? E nećemo, ali tebi neka bode u oči krov crkve, sa simbolima kojima ima na sebi, pa kako možeš pored toga proći a da ti nisu narušeni tvoji zločudni nagoni?

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.