Miro Bulj i Predrag Matić komentirali predloženog ministra branitelja

15.03.2016. 19:03:11

Poznajem gospodina Tomu Medveda, dugo godina čak smo i radili zajedno u Ministarstvu obrane, mislim da je dobar kandidat, a tu kvalitetu poboljšava i što je bio aktivni sudionik prosvjeda protiv vlasti hrvatske države za koju se borio, kaže Matić Nakon što je premijer Tihomir Orešković javnosti predstavio svoj prijedlog za ministra branitelja – Tomu Medveda – s druge strane Markova trga stigle su pohvale na račun prijedloga. – Premijer je napokon iskoristio svoje ovlasti i dobro je da je predložio ministra koji je iskusan ratnik, poznaje problematiku branitelja i nadamo se dobroj suradnji i rješavanju problema braniteljske populacije. Svih osam ili devet kandidata bili su kvalitetni ljudi, premijer je izabrao kandidata za svoj tim i ne sumnjam u dobru suradnju – kratko je komentirao Mostov Miro Bulj. Bivši ministar branitelja, SDP-ov Predrag Matić kaže da poznaje Medveda jer je radio s njime. – I mi možemo u nekim stvarima biti jači od Vatikana gdje se manje čekao izbor Svetog Oca nego što smo mi čekali ministra branitelja. Žao mi je ako sam postavio tako visoke standarde, iako sam ponosan. Hrvatska može odahnuti, dobili smo novog ministra i vjerujem da će sve sada krenuti sjajno i bolje. Do sada nam je tekao med, sad će i mlijeko i bit će sve u redu. Šalim se, dakle, poznajem gospodina Tomu Medveda, dugo godina čak smo i radili zajedno u Ministarstvu obrane, mislim da je dobar kandidat, a tu kvalitetu poboljšava i što je bio aktivni sudionik prosvjeda protiv vlasti hrvatske države za koju se borio, ali to će mu dobro poslužiti u ostvarivanju svih onih obećanja koje je Domoljubna koalicija dala svim braniteljima tijekom kampanje i prosvjeda koje obilato podržava – poručio je Matić. Na pitanje smatra li da će sad branitelji koji prosvjeduju ukloniti šator, bivši ministar odgovara: – Vjerojatno su arhitekti sada zadovoljni, šator se može maknuti i krenuti u izgradnju tvrdog objekta.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.