Miro Bulj se na proslavi 4.GBR sastao s dr.sc. Ljiljanom Zmijanović, braniteljicom i doktoricom znanosti

29.04.2019. 17:12:04

Miro Bulj se na proslavi 4.GBR sastao s dr.sc. Ljiljanom Zmijanović, braniteljicom i doktoricom znanosti kojoj kvalifikacije i braniteljski status nisu bili dovoljni da postane ravnateljica Nacionalnog parka Krka! Jučer sam se sastao na proslavi 4.GBR HV s Ljiljanom Zmijanović, braniteljicom i doktoricom znanosti kojoj kvalifikacije i braniteljski status nisu bili dovoljni da postane ravnateljica Nacionalnog parka Krka… HDZ je na čelo postavio ženu kojoj su jedine kvalifikacije DVIJE partijske iskaznice – HDZ-ova i HNS-ova!…napisao je Miro Bulj na svom Facebooku. Veliki broj komentara je ispod ove objave Mira Bulja-nekoliko izdvojenih komentara u nastavku Ante Čotić Miro, ovaj primjer ponižavanja braniteljice od od onih koji se kunu u branitelje treba iznijeti i u Saboru. Da ovo rade komunjare , šator bi davno bia pod repom na trgu. Ivanka Luetić Boban Slučaj braniteljice Zmijanović je test . Ili smo država ili palanka. Boris Jukic Bitni su im podobni a ne sposobni Ivanka Luetić Boban Vinko Vinokušac braniteljica Zmijanović je članica HDZ a od 1990e ali očito nije po guštu nekima

 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.