Mladen Kostić: Sramota, u Pulskoj areni može pjevati Đorđe Balašević, a Marko Perković Thompson ne

02.08.2016. 12:56:11

Poštovani ministre hrvatskih Branitelja, gospodine Medved, poštovana Predjednice Države Hrvatske, gospođo Grabar-Kitarović, poštovani ministre MUP-a, gospodine Orepić, poštovani ministre MVP-a, gospodine Kovač, poštovani ministre Pravosuđa, gospodine Šprlje, predstavnici Državnog odvjetništva i pravosudnih tijela Države Hrvatske, poštovane dame i gospodo, želim Vas upitati kako je moguće da na naš hrvatski najveći pobjednički Dan OLUJE i Dan hrvatskih Branitelja u Istri pjeva četnik Đorđe Balašević, dok se već godinama brani nastup hrvatskog brnitelja, domoljuba, pjevača i kanautora gospodina Marka Perkovića Thompsona? Do kada ce se kršiti ljudska prava ne samo gospodinu Perkoviću nego i nama svima na tisuće hrvatskih građana koji hrle na njegove koncerte i jedva čekaju da im zapjeva najbolji hrvatski pjevač? Hrvatskom narodu je pun kufer praznih fraza, predlažem Vam gospodo da zajedno sjednete i da se konačno riješi ovaj problem kojega su u HRVATSKOJ Istri zakuhali crveni (anti)fašisti pod vodstvom gradonačelnika Borisa Miletića! Ovih dana ponovno su stigle razno razne bolesne laži o gospodinu Marku Perkoviću Thompsonu u švicarski gradić Schlieren, na osnovu laži i koruptivnih crvenih švicarskih medija koje su alarmirale crveni kmeri i četničko-srpska stoka sitnog zuba, gradske vlasti donose odluku zabrane koncerta koji se trebao održati 03.rujna 2016 godine u švicarskom gradiću Schlieren. Dakako, neki su se u svojim lažnim e-mailovima dostavljenim gradu i sigurnosnim službama pisali kako i same vlasti iz Republike Hrvatske zabranjuju koncerte Marku Perkoviću Thompsonu kao na primjer u Puli pa prema tome su su uzeli moto "zašto bi mu mi odobrili koncert kad mu isto zabranjuju u RH".? Ja Vas još jednom molim i pozivam da poduzmete odlučujuće korake da se ta sramna odluka o zabrani nastupanja u gradskoj areni u Puli hitno preinači u normalnu dozvolu kako bi se mogao koncert održati. Istovremeno molim, preklinjem, apeliram i pozivam da zabranite koncert Đorđu Balaševiću koji je za vrijeme Domovinskog rata davao podršku agresorima na Državu Hrvatsku i bodrio četničke horde, te poticao napade u rušenju Hrvatske i ubijanju hrvatskog naroda. Molim i tražim Vas izvještaj što kanite poduzeti da bi se ove sramne odluke hitno promijenile i nepravde spram hrvatskog naroda i svete Domovine Hrvatske ispravile..?? Unaprijed Vam se zahvaljujem. Srdačno uz najstariji hrvatski časni pozdrav ZDS! Mladen Kostić Član Predsjedništva Hrvatskog Nacionalnog Etičkog Sudišta P.S. Farsa i teror koji četničko-teroristička Vlada u Beogradu već tjednima vodi protiv Države Hrvatske je nedopustiva, gospodine Ministre Dr. Kovač još jednom Vas molim i zahtjevam od Vas i predsjednice Države Hrvatske da povucete pod HITNO hrvatskog Veleposlanika iz Beograda jer Hrvatske ne može i ne smije pregovarati sa zločincima i četnicima koji su okaljali ruke u Domovinskom ratu i ubijanju nedužnog hrvatskog naroda!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.