Molitveni maraton mladih za referendum – pridruži se i ti!

29.11.2013. 08:53:33

1_192921

U Zagrebu, Osijeku, Rijeci, Splitu, Dubrovniku, Puli, Zadru, pa i u Bosni i Hercegovini, katolici se od petka 22. studenoga okupljaju na molitvu krunice kako bi sudjelovali u devetodnevnom molitvenom maratonu za uspjeh referenduma.

Za vrijeme devetnice svake večeri u 20 sati u Zagrebu na Kamenitim vratima molitvu krunice i pjesmu animira jedna zajednica mladih. Na ovim večernjim molitvenim susretima okupi se više od dvjestotinjak vjernika. Do ideje devetodnevne molitve krunice na Kamenitim vratima došlo je s dvije različite strane:  Maksimirsko – Trnjanskog dekanata te Molitvene mreže mladih.

Molitvena mreža svakodnevno prima pisma podrške iz različitih dijelova Hrvatske i inozemstva. Mladi pozivaju sve vjernike da sudjeluju u molitvi za vjerski i društveni preporod hrvatskog naroda, a svima koji su u mogućnosti pozivaju neka im se uoči referenduma  subotu, 30. studenog, u 20 sati priključe u molitvi na Kamenitim vratima i u euharistijskom klanjanju u crkvi svetoga Marka na Gornjem gradu poslije krunice.

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.