Motociklist poginuo na putu iz Knina

06.08.2015. 14:05:35

Nesreća se dogodila na cesti Knin - Oklaj Motociklist koji je rano jutros poginuo na cesti Knin - Oklaj, kod zaseoka Zelići, vozio je prebrzo i bez položenog ispita za motocikle, izvijestila je policija nakon obavljenog očevida. Nesreća se dogodila oko 4,30 sati kada se 31-godišnji motociklist, prema medijskim tvrdnjama, vraćao s koncerta u Kninu. Prema policijskim podacima do nesreće je došlo kada je 31-godišnjak "upravljajući motociklom Suzuki, šibenskih registracijskih oznaka, bez položene kategorije za upravljanje motociklom A kategorije, prije skretanja za mjesto Bobodol u desnom nepreglednom zavoju, uslijed neprilagođene brzine kretanja, izgubio nadzor nad upravljačem". Pritom je prešao na suprotni prometni trak, a potom izletio izvan kolnika, gdje je pao na tlo, nekoliko puta se prevrnuo i zaustavio pored kolnika. "Tijelo preminulog vozača je po nalogu Županijskog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Knin, radi obdukcije", izvijestila je šibenska policija. RANIJE OBJAVLJENO Rano jutros, oko 4.30 sati, dogodila se teška prometna nesreća na cesti Knin - Oklaj, u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Na mjestu događaja od posljedica nesreće preminuo je 31- godišnji vozač motocikla. Nesreća se dogodila kod Zelića Matasa. Uzroci nesreće nisu poznati, a više će se znati nakon obavljenog očevida.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.