Mr.sc. Željko Sačić o aktualnoj situaciji na GP Maljevac

25.10.2018. 17:04:14

KONFERENCIJA ZA MEDIJE NA GRANIČNOM PRIJELAZU MALJEVAC Pozivamo vas na konferenciju za medije, koju ćemo održati dana 26. 10. 2018. godine  u 12,00 sati, u  neposrednoj graničnog prijelaza Maljevac i to na poziv i inzistiranje tamo živućih  građana Republike Hrvatske, koji se osjećaju nezaštićeni, ugroženi, jer naša država Hrvatska ne osugurava učinkovito, kako njihovu osobnu sigurnost. Tako i ni njihovu imovinu, nepotrebno riskiraju zdravlje i živote malobrojnih policajaca pred najezdom agresivnih tzv. ilegalnih migranata ..a u stvarnosti , dirigiranih ,dobro organiziranih , vođenih i čak naoružanih prikrivenih formacija sa temeljnom  svrhom destabilizacije zapadno europskih konzervativnih, kršćanskih društava i kultura. Nacionalna sigurnost Republike Hrvatske je ugrožena, između ostalog i zbog pasivnosti ,neznanja, neodgovornosti svih odgovornih za zaštitu ustavnog poretka i nepovredivost naših državnih granica i našeg državnog područja što je samo po sebi teško kršenje odredbi našeg kaznenog, prekršajnog i sigurnosnog zakonodavstva ! Dobro došli,saznajte zašto i tko!!?? Mr.sc. Željko Sačić, hrvatski branitelj - umirovljen u činu general bojnika HV-a i ratni suborci ! UUHBDR RH Zagreb i Zagrebačka županija ,Rozalija Bartolić UOUHB RH, Tanja Polić Marković UHB RH, Dražen Šemovčan i Kristijan Fereža

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.