MUP: Neće biti kadrovskih promjena zbog događaja oko dvojezičnih ploča

04.09.2013. 10:39:34

Događaji u Vukovaru proteklih dana stavili su i rad policije u središte pozornosti pa su iz PU Vukovarsko-srijemske odlučili reagirati na medijske natpise. PU vukovarsko-srijemska priopćenjem se ogradila i demantirala pisanje pojedinih medija oko prosvjeda u Vukovaru posljednjih dana, koji su vezani za postavljanje dvojezičnih ploča. Prioćenje prenosimo u cijelosti. 'Povodom brojnih medijskih natpisa o kadrovskih promjenama u Policijskoj upravi vukovarsko-srijemskoj, a koje bi bile povezane sa postupanjem policije tijekom postavljanja ploča s dvojezičnim natpisima na pojedinim tijelima državne uprave u Vukovaru, policija oštro demantira takvu informaciju. Kako je u ponedjeljak u Vukovaru ozlijeđeno pet policijskih službenika u Policijsku upravu vukovarsko-srijemsko upućeni su službenici Unutarnje kontrole MUP-a RH koji će ispitati okolnosti ozljeđivanja i ukoliko se utvrde eventualni propusti odgovornih osoba prema njima će se poduzeti odgovarajuće mjere. Također, policija jučer nije zaustavila 28 autobusa na putu za Vukovar, a kako to navode pojedini mediji.' Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.