Muškarac izboden u središtu Splita bori se za život, policija zna tko je napadač

27.06.2019. 13:06:08

U središtu Splita u srijedu navečer 53-godišnjak je napadnut i izboden nožem, a zbog teških i opasnih ozljeda dovezen je u KBC Split gdje se liječnici bore za njegov život. Teško ozlijeđen muškarac operiran je sinoć odmah po dolasku u bolnicu, a njegovo je stanje i dalje ozbiljno, kazali su u splitskom KBC-u. Muškarac je ranjen na adresi Kruševića gumno u samom središtu Splita kad ga je nožem napao drugi muškarac i uboo ga u prsni koš i bedro nakon čega je pobjegao. Iz splitske policije znaju tko je napadač i tragaju za njim. Neslužbeno se doznaje kako je taj događaj povezan sa zapaljenjem opela rumunjskih registarskih tablica na gotovo istom mjestu. Opel su koristila dva danska državljanina, a tada je izgorio i Renault scenic obližnjeg stanara.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.