Mustač stigao na sud s novim odvjetnikom - Antom Nobilom!

09.01.2014. 11:17:24

9-1-2014 10-15-31

Nakon što je jučer donesena nepravomoćna odluka o izručenju Josipa Perkovića čeka se što će danas za Zdravka Mustača reći Županijski sud u Velikoj Gorici.

Zdravko Mustač je stigao na sud u Velikoj Gorici, a promijenio je odvjetnika i u sudnici se pojavio s novim odvjetnikom - Antom Nobilom! Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Velikoj Gorici danas će odlučivati o izručenju Njemačkoj bivšeg šefa jugoslavenske i hrvatske službe državne sigurnosti Zdravka Mustača. Mustač je po Europskom uhidbenom nalogu uhićen na Novu godinu zajedno s bivšim suradnikom Josipom Perkovićem. Njemačka traži njihovo izručenje zbog sumnje da su povezani s ubojstvom hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića 1983. u Munchenu. Podjetimo, jučer je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno odlučeno da Josip Perković može biti izručen Njemačkoj. Vijeće smatra da nije nastupila zastara i da nema razloga da se Perkovića ne izruči Njemačkoj. Perkovićev odvjetnik Anto Nobilo najavio je da će žalbu na tu odluku uputiti Vrhovnom sudu čim dobije pisano rješenje. (Hina/T.V.) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.