Na HČSP-ovu komemoraciju u Laslovu dolazi i vodstvo mađarskog Jobbika

22.11.2014. 13:04:28

U nedjelju 23. studenoga 2014. Hrvatska čista stranka prava organizira komemoraciju povodom 23. obljetnice dana okupacije Laslova, slavonskog sela s pretežito mađarskim stanovništvom kojeg su u Domovinskom ratu od agresora zajedno branili Hrvati i Mađari. Ovo će biti već treća komemoracija za redom koju HČSP organizira u Laslovu. Prije same komemoracije u Laslovu, u 11.00 sati krenut će mimohod iz sela Korođ do Laslova (udaljenost 5 km). Komemoracija u Laslovu počinje odmah nakon mimohoda oko 11.30 sati, ispred spomenika hrvatskim braniteljima. Prošle godine je na komemoraciju stigao veliki broj članova i visokih dužnosnika najjače mađarske oporbene stranke Jobbik, na čelu s predsjednikom stranke Gaborom Vonom. Tako je i za ovu godinu najavljen dolazak velikog broja mađarskih domoljuba na čelu s visokim predstavništvom Jobbika. Također, svoj dolazak u Laslovo najavio je i ratni ministar unutarnjih poslova Ivan Vekić. Nakon programa u Laslovu, hrvatski i mađarski domoljubi će se zaputiti u Vukovar gdje će obići Memorijalno groblje i centar grada. Izvještaj i fotografije s prošlogodišnje komemoracije možete pogledati ovdje Video prilog s prošlogodišnje komemoracije: Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.