Na HRT-u jadikuju za propalom zločinačkom Jugoslavijom slaveći je kao tolerantniju od Lijepe naše!

02.12.2013. 11:34:14

2.12.2013.

Dokazano je i to da trenutna politička opcija ne razumije vlastiti narod i njegove težnje i takva vlast je neodrživa i ona nas može voditi samo u stagnaciju na svim poljima, a jedina njezina „vrijednost" je u tomu što je uspjela ujediniti sve Hrvate, pa čak i navijače. To je u novijoj povijesti pošlo za rukom jedino Slobodanu Miloševiću, a sada eto Milanoviću i Josipoviću.

Hrvatska čista stranka prava oglasila se priopćenjem o jučerašnjem referendumu o definiciji braka kao zajednica žene i muškarca. Priopćenje donosimo u cijelosti.

Rezultati referenduma ZA obitelj i brak muškarca i žene pokazuju da je Hrvatska sigurna i stabilna država, a da smo kao nacija uspjeli sačuvati visoku svijest i prepoznati vrjednote a odbaciti bez-vrjednote, koje se nevjerojatnom agresivnošću pokušavaju nametnuti hrvatskom narodu. Razočaranje rezultatima referenduma dolazi upravo iz onih krugova, koji ne razumiju hrvatski narod i koji nisu u stanju osjetiti bilo naroda. U svojoj zbunjenosti oni čak ne mogu niti suvislo artikulirati novonastalu situaciju, pa se hvataju izlizanih floskula da Hrvatska nije europska država, nego da se ovim vraća na Balkan.

Mi upravo mislimo suprotno, a to je da je prava Hrvatska jučer glasovala ZA a ona balkanska i ostaci toga mentaliteta u Hrvatskoj, su bili PROTIV. To potvrđuju i rezultati referenduma po regijama. Tako je jedino Istra i Primorsko-goranska županija većinom bila protiv, a sve ostale županije uključujući i grad Zagreb ZA. Mediji i dalje očajnički pokušavaju ocrniti sve koji su bili ZA, a aureolu svekolike naprednosti, uljuđenosti i tolerancije nabacuju na one koji su bili protiv. Tako su Negoslavce proglasili za najtolerantniju općinu, koja sasvim slučajno ima 95% srba od ukupno nekih 1500 stanovnika. Čudno je to da nas s jedne strane optužuju za povratak na Balkan, a s druge su upravo ti balkanski narodi i narodnosti najtolerantniji.

U sinoćnjoj emisiji HTV-a Sandi Blagonić jadikuje za propalom Jugoslavijom, slaveći tu totalitarnu i zločinačku državu kao napredniju i tolerantniju od sadašnje Hrvatske. Ne može prežaliti što je hrvatska mladež danas tako domoljubna i pravilno odgojena te je čak, po njemu, nazadnija i konzervativnija od svojih roditelja. To je ono što oni ne mogu prežaliti, jer unatoč silnoj antihrvatskoj kampanji, hrvatska mladež je doista najzdraviji dio hrvatskog naroda i time je budućnost hrvatske države i naroda osigurana.

Sve ovo pokazuje da ovaj referendum nije bio puko pitanje braka muškarca i žene, nego je on imao stratešku nacionalnu vrijednost. On je pokazao koliko smo jaki kada smo složni, a kada smo složni onda smo nepobjedivi. Pokazao je još nešto, a to je koliko je slaba ova antihrvatska struja, jer unatoč bjesomučnoj podršci od strane svih medija, vlade i predsjednika države, oni su teško poraženi.

Dokazano je i to da trenutna politička opcija ne razumije vlastiti narod i njegove težnje, i takva vlast je neodrživa i ona nas može voditi samo u stagnaciju na svim poljima, a jedina njezina „vrijednost" je u tomu što je uspjela ujediniti sve Hrvate, pa čak i navijače. To je u novijoj povijesti pošlo za rukom jedino Slobodanu Miloševiću, a sada eto Milanoviću i Josipoviću.

Bog i Hrvati!

Josip Miljak, predsjednik HČSP-a  
  • Autor: A.B.
  • Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Izvornu vijest možete pogledati ovdje

Autor: