Napao bivšu suprugu, izbo susjeda pa se pokušao ubiti

02.01.2014. 16:17:11

5d76658e32bd8580d2f90966d1425cdb

U stanu u ulici Kneza Domagoja posvađali su se Miroslavić Mijo (58) i supruga Ninoslava (58), nakon čega je Mijo i fizički napao svoju suprugu.

Na Novu godinu, 1. siječnja, oko 18 sati došlo je do krvavog obračuna među supružnicima u Kutini, a u tom je sukobu najteže prošao 40-godišnji susjed koji je uboden nožem.

U stanu u ulici Kneza Domagoja posvađali su se Miroslavić Mijo (58) i supruga Ninoslava  (58), nakon čega je Mijo i fizički napao svoju suprugu. Tada je u obranu žene priskočio 40-godišnji susjed Silvio Zaneti, kojega je  Ninoslava pozvala u pomoć, nakon čega je 58-godišnjak fizički napao i njega te mu zadao ubodnu ranu oštrim predmetom. Nakon što je teško ozlijedio susjeda, Mijo se udaljio i pokušao suicid rezanjem žila, no spašen je intervencijom ekipe hitne pomoći koja je ubrzo došla i u sisačku bolnicu odvela sve troje Kutinčana. Utvrđeno je i da je i nasilni Mijo zadobio teške ozljede, dok je Ninoslava, srećom, samo lakše ozlijeđena i u četvrtak puštena kući. Supružnici  Ninoslava i Mijo već duže vrijeme nisu bili u najboljim odnosima. Kako se doznaje, Ninoslava je na Novu godinu odlučila napustiti supruga i preseliti se u stan u ulici Kneza Domagoja u Kutini. Budući da Ninoslava nije došla kući u Gojlo, Mijo je krenuo u Kutinu i potražio suprugu. Tu  je došlo do svađe i prepirke, prilikom koje je ih je pokušao razdvojiti Silvio, inače hrvatski branitelj. Mijo je potegao nož na njega i ubo ga u leđa, a susjedi su pozvali hitnu pomoć i policiju. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.