Napiši to za Hrvatsku

11.11.2014. 16:05:58

Politička elita koja je na vlasti naručila je anketu koja je pokazala da samo 46% Hrvatskog naroda podupire naše branitelje koji prosvjeduju na Savskoj cesti 66. Mi znamo da to nije istina, stoga se uključi i pošalji svoj glas našim braniteljima da im pokažemo koliko nas ima i čije su ankete istinite. Odmah čim pročitaš ovaj tekst kupi razglednicu i pošalji na adresu: BRANITELJSKI ŠATOR SAVSKA CESTA 66 10000 ZAGREB Ovim činom pomažemo braniteljima i pomažemo u prikupljanju istinitih rezultata ankete o potpori ili još bolje koliko nas ima. Učini to odmah, nije važan tekst, važno je samo da uputiš bilo kakvo pismeno na ovu adresu; NAPIŠI TO ZA HRVATSKU! SVE ZA HRVATSKU, HRVATSKU ZA NIŠTA!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.