Napokon rezultati! 'U ime obitelji' u srijedu donosi potpise u Sabor

15.10.2014. 14:59:40

Izjašnjavanje o potrebi raspisivanja referenduma na kojem bi se odlučivalo o potrebi da se u Ustav unesu načela glasovanja koja potiču demokratizaciju izbornog sustava i političkih stranaka u Republici Hrvatskoj, održano je od 21. rujna do 5. listopada. Građanska inicijativa "U ime obitelji" potpise prikupljene u referendumskoj inicijativi "Birajmo zastupnike imenom i prezimenom" predat će u Hrvatski sabor u srijedu, 22. listopada. Inicijativa će potpise predati predsjedniku Sabora Josipu Leki, rečeno je Hini u Saboru, gdje danas još nisu znali točno vrijeme predaje. Čelnica Inicijative Željka Markić sinoć je u programu javne televizije rekla kako je Inicijativa prikupila više od 380 tisuća potpisa te kako ima više od deset posto potpisa potrebnih za referendum. Izjašnjavanje o potrebi raspisivanja referenduma na kojem bi se odlučivalo o potrebi da se u Ustav unesu načela glasovanja koja potiču demokratizaciju izbornog sustava i političkih stranaka u Republici Hrvatskoj, održano je od 21. rujna do 5. listopada.  
  • Autor: Hina/T. Pšenko
  • Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Izvorni članak pogledajte OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.