NAŠ KOMENTATOR OŠTRO ODGOVORIO BAHATIM ENGLEZIMA: ‘Nek’ sada analiziraju i nek’ budu pošteni’

04.07.2018. 09:57:10

Htjeli su diskreditirati našeg Subu Engleska i Kolumbija nogometnim su fanovima priredila pravu dramu na terenu u osmini finala Svjetskog prvenstva u Rusiji. Kroz ušicu igre su se na kraju provukli Englezi nakon penala i to u posljednji trenutak. Utakmicu je komentirao Drago Ćosić, a svi znaju koliko emotivno to taj čovjek proživljava. Tako je bio i ovaj put kada je promatrao engleskog golmana, koji je izlazio s gol linije, odnosno radio je isto što i Subašić u nedjelju, a zbog čega su ga Englezi pokušali ocrniti i diskreditirati. “Nek sada Englezi naprave analizu, pa nek budu pošteni, a ne da optužuju Subašića”, komentirao je HRT-ov komentator, koji izgleda ništa ne zaboravlja, a pogotovo ne tako drske pokušaje potkopavanja Vatrenih i njihovog uspjeha. Podsjećamo, Englezi su napisali da je 15 od 19 jedanaesteraca na Svjetskom prvenstvu bilo neregularno i da su pravila najviše kršili Subašić i Schmeichel. “Subašić i Schmeichel su najviše varali, samo jedan pokušaj je bio po pravilima”, piše u tekstu, u kojem objašnjavaju da su vratari prilikom branjena penala ranije izlazili s gola. Isto je napravio i engleski golman, Jordan Pickford, kada je penal pucao Kolumbijac Carlos Bacca. Snimka jasno pokazuje da je ranije izašao s gol linije i tako skratio kut. Sada samo čekamo da Englezi uoče vlastitu grešku i da svog golmana prozovu za varanje kao što su našeg…

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.