Navijači vjeruju u čudo: Redovi na Maksimiru, pucaju serveri

22.02.2022. 12:34:00

Dinamo će u lovu na preokret protiv Ivana Rakitića i društva imati lijepu podršku s tribina. Redovi su na Maksimiru od jutra, a zagušena je prodaja putem interneta. Na raspolaganju je oko 9500 ulaznica. 

Veliko zanimanje vlada za uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Europske lige između Dinama i Seville koja se igra ovaj četvrtak od 18.45 na Maksimiru i u kojoj "modri" love novo čudo nakon što su lani izbacili Tottenham. I ovaj put trebaju nadoknaditi dva gola minusa (1-3). 

Red se na Maksimiru formirao nekoliko sati prije početka prodaje na blagajnama, koja je krenula u 11 sati. U istom trenutku počela je i internetska prodaja, no serveri ne mogu izdržati veliki interes navijača za ulaznicom.

"Poštovani, na portalu za ulaznice trenutno je prisutan maksimalan broj posjetitelja koji kupuju ulaznice. Molimo Vas da stranicama pokušajte pristupiti kasnije", stoji poruka.

24sata
Foto: ulaznice.hr

Dinamo je za ovu utakmicu otvorio i južnu tribinu na kojoj su inače gostujući navijači, a Španjolce će prebaciti na jedan sektor zapadne tribine. Dozvoljeno je 40 posto kapaciteta, odnosno nešto manje od 9500 mjesta bez zatvorene istočne tribine.

Ulaznica za sjevernu i južnu tribinu stoji 100 kuna, za gornju zapadnu tribinu 150, a za donju zapadnu tribinu 250 kuna.

Europa League - Quarter Final First Leg - GNK Dinamo Zagreb v Villarreal
Foto: ANTONIO BRONIC

Kod ulaska će biti potrebno pokazati EU digitalnu covid potvrdu uz važeći osobni dokument, a klub je organizirao brzo antigensko testiranje ispod zapadne tribine za 60 kuna u srijedu od 11 do 19 sati i u četvrtak od 11 do 19.30, odnosno kraja prvog poluvremena.

Više informacija o prodaji ulaznica možete pročitati OVDJE.

Gužva na Maksimiru prije puštanja u prodaju ulaznica za utakmicu Lige prvaka
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Izvor: 24sata.hr

Izvorni autor: Josip Tolić/Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.