Ne nasjedajte na provokacije onih koji glume Thompsonove fanove

22.05.2017. 12:52:04

FB UPOZORENJE Uredništvo Thompsonove Facebook stranice izdalo je upozorenje u kojem stvarne obožavatelje poziva da ne nasjedaju na provokacije Iako su lokalni izbori nakratko zasjenili zabranu Thompsonovog koncerta u Mariboru, za očekivati je da će  priča uskoro ponovno postati aktualna. Pogotovo, jer prema nekim najavama postoji mogućnost da se koncert uskoro ipak održi. Tim povodom uredništvo Thompsonove Facebook stranice pozvalo je sve obožavatelje da ne nasjedaju "na ove koji glume Thompsonove fanove, (ubačene) provokatore koji ružno pišu o našim susjedima Slovencima, a tobože zbog zabrane Thompsonovog koncerta u Mariboru". "Oni to rade već viđenim metodama u Hrvatskoj, na društvenim mrežama izazivaju i glume Thomsonove fanove i nezadovoljstvo, u ovom slučaju Slovencima, zbog zabrane koncerta i tako navlače stvarne fanove (da im se koja omakne) na neprimjerene pisane odgovore u postovima. Nakon toga uslikavaju takve odgovore, izrađuju članke i prave emisije tipa poput 'evo, vidite kako Thompsonovi fanovi mrze Slovence'. Thompsonovi fanovi ne mrze nikoga, a u Sloveniji ćemo se uskoro vidjeti na Thompsonovim koncertima. Dakle, još jednom vas molimo da ne nasjedate na takve provokacije jer prilikom brisanja neprimjerenih komentara obrišu se i odgovori na te iste komentare. Za ovu zabranu se nisu zalagali Slovenci, to su (kako ih je nazvao gosp. Janez Janša) nostalgičari potpomognuti ostatkom jugo-komunističke mafije", navodi se u statusu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.