NEMA ODGOVORNOSTI MINISTRA BOŽINOVIĆA?

12.10.2020. 11:22:00

Nakon jutarnjeg nemilog događaja na Markovom trgu u Zagrebu. Pokušaju teškog ubojstva policijskog službenika na osiguranju štićenog objekta, imamo teško ranjenog policajca i samoubojstvo počinitelja. Ono što sve zanima je motiv počinjena kaznenog djela? Službene verzije još nema, ali premijer Andrej Plenković stao je u obranu svoje desne ruke i ministra MUP-a i u već kratkom vremenu obznanio da nema odgovornosti Davora Božinovića.

 

No podsjetiti ćemo ga samo na jedan detalj. Nakon performansa Ivana Sinčića s lubenicama, gdje je i sam premijer rekao da su danas bile lubenice, a moglo je biti i nešto drugo. Na sjednici Vlada RH-a, nakon tog događaja, ministru MUP-a RH, Davoru Božinoviću, nešto je rekao,  obratio se ministru unutarnjih poslova Davoru Božinoviću ovim riječima: "Ministre Božinoviću, ja vas molim da MUP napravi plan sigurnosti prostora ispred Vlade, jer ovo je moglo biti nešto drugo osim lubenica".

            Stoga se pitamo, je li odgovoran premijer ili ministar MUP-a, ali netko nije odradio svoj dio posla?

            O svim ili o svemu što se događa u MUP-u, poduže bi trebalo nabrajati, no neka prvo premijer riješi neke stvari s ministrom. Pametnom dosta!

Ranjenom policijskom službeniku želimo brz oporavak!

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto:fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.