Nemamo riječi: Pobjedu Meksika nad Hrvatima u Vitezu proslavili paljenjem hrvatske zastave!

24.06.2014. 18:55:10

I dok odgovorni i policija o tim zločinima ne pričaju; napadu na hrvatske mladiće u Fojnici i paljenju hrvatske zastave, ne možemo se ne zapitati što je sljedeće.

BiH javnost, a poglavito navijače podijelilo je Svjetsko nogometno prvenstvo, naime nakon burnog slavlja i pojedinih ekscesa, na redakciju portala Dnevno.hr stigla je fotografija iz Viteza na kojoj se vidi mladić kako pali hrvatsku svetinju, zastavu Republike Hrvatske.

Kako nam javljaju naši čitatelji ovih dana se u BiH mahom navijalo za timove koji su igrali protiv Hrvatske, divljanja navijača su eskalirala toliko da su se počele paliti i zastave. I dok odgovorni i policija o tim zločinima ne pričaju; napadu na hrvatske mladiće u Fojnici i paljenju hrvatske zastave, ne možemo se ne zapitati što je sljedeće.

Regionalni mediji javljaju kako se u ponedjeljak navečer u Sarajevu uz zvuke sirena automobila i vatromet slavila pobjeda Meksika nad Hrvatskom. Upućeni bi pomislili da se hrvatski narod na sve načine pokušava zastrašiti, te se samim time i stvara mržnja koja nikako nije dobro došla u ova teška vremena.

Svakako napominjemo da je moguće da se ovdje radi o izoliranim slučajevima, međutim, to nije opravdanje za izostanak reakcije nadležnih organa.

  • Autor: A. Pranjić
  • Photo: dnevno.hr
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.