NESRETAN KRAJ Pronađeno tijelo nestalog Petra u kanjonu Rječine?

16.01.2022. 18:23:00

Preminulog su pronašli djelatnici policije i HGSS-a koji su u potragu za nestalim Petrom Vizintinom krenuli u 9.30 sati, a prema informacijama iz policijske uprave, oko 11.30 sati su našli mrtvog muškarca. 

U izjavi za Novi list, sestra nesretnog mladića Anamarija Vizintin potvrdila je da se na žalost radi o njezinom bratu te dodala da će se detaljnom policijskom istragom i rezultatima autopsije doći do detalja stradavanja nesretnog mladića.

Preminulog su pronašli djelatnici policije i HGSS-a koji su u potragu za nestalim Vizintinom krenuli u 9.30 sati, a prema informacijama iz policijske uprave, oko 11.30 sati su našli mrtvog muškarca.

Tek po obavljenoj identifikaciji moći će se potvrditi ili opovrgnuti da li se radi o muškarcu za kojim se danima tragalo. Ostaje također utvrditi i uzrok smrti.

Izvor: Direktno.hr

Izvorni autor: lš/Foto: nestali

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.