NEVJEROJATNO Srbijanski Blic za napad na vaterpoliste Crvene zvezde okrivio mrtvog torcidaša

15.02.2019. 15:14:28

Srbijanski dnevnik Blic objavio je tekst u kojemu za napad na vaterpoliste Crvene zvezde krivi preminulog Ivana Matu Blaževića. Osim što se u istom tekstu navode identiteti navodnih napadača, iako splitska policija službeno nije izašla s takvim podacima, objavljene su i fotografije osoba koje se spominje, a posebno je šokantna činjenica što se na jednoj od fotografija (uz pogrešno naveden identitet) nalazi pokojni Ivan Mate Blažević koji je ubijen u Stobreču u kolovozu 2017. godine, piše Slobodna Dalmacija. Podsjetimo, riječ je o 23-godišnjem torcidašu koji je bio optužen za napad na nogometnog suca Bruna Marića, a ubijen je ubodom nožem u prsa 10. kolovoza 2017.godine, u jutarnjim satima, u lokalnom kafiću.  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.