Nevrijeme na istoku Hrvatske: Olujni vjetar rušio stabla, tuča veličine oraha u Baranji

23.06.2013. 10:50:07

Olujno nevrijeme noćas je iza ponoći pogodilo područje Osijeka i Vukovara. Naši čitatelji poslali su nam fotografije na kojima se mogu vidjeti odlomljene grane stabala koje su pale na tlo, ali na fotografiji iz Vukovara vidi se i srušeno cijelo stablo. >> Slijedi promjena vremena: Bit će kiše, osjetno svježije i tako cijeli prvi dio tjedna Kako su nam rekli u JVP Osijek, njihove ekipe imale su zbog nevremena 10 intervencija, a uglavnom se radilo upravo o uklanjanju odlomljenih grana. U selu Laslovo kod Osijeka došlo je do požara na kući uslijed udara groma, no brzom intervencijom vatrogasaca vatra je ugašena. Tuča u Baranji U Baranji je pak padala tuča veličine oraha i napravila, čini se, priličnu štetu. Nevrijeme praćeno jakim vjetrom i tučom pogodilo je područje Baranje oko 23 sata. Tuča veličine oraha padala je oko 15 do 20 minuta. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.