Noćna akcija bivšeg predsjednika: Ivo Josipović, kao lopov, iznosi dokumente s Pantovčaka

18.01.2015. 08:35:17

Samo dan nakon što je izgubio izbore Ivo Josipović odlučio na nesvakidašnji i za predsjednika neuobičajen potez. Barem ne za predsjednika koji  je časno odradio mandat. Maxportal je u posjedu fotografija Ive Josipovića kako, pod okriljem noći, iznosi dokumentaciju iz Ureda predsjednika. U utorak 13. siječnja 2015. u 22 sata i 23 minute snimljen je u Ulici kralja Držislava broj 12, u središtu Zagreba, kad je osobno iz kombija iznosio pakete i unosio u privatni stan. U Ulicu kralja Držislava Josipović se s Pantovčaka dovezao predsjedničkim Audijem A8, a ispred njih bio je kombi krcat paketima. Kombi je bio parkiran točno ispred kolnog ulaza pred brojem 12, tri Josipovićeva pomoćnika iznosili su dokumentaciju, a on osobno nadzirao je cijeli postupak. ivo josipović, kralja držislava 22 Stan u Ulici kralja Držislava jedan je od četiri (ili pet) stanova koje su privatno vlasništvo obitelji Josipović, površine je 198 četvornih metara i donedavno je bio iznajmljen kao uredski prostor. Koliko je Josipović naplaćivao najamninu tih skoro 200 kvadrata u središtu Zagreba nije nam poznato. U vrijeme Stipe Mesića povjerljivi dokumenti s Pantovčaka završili su u Haagu. Gdje će završiti ovi koje je pod okriljem noći, kao lopov, odnio bivši predsjednik Ivo Josipović? Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.