Nova uhićenja zbog “ratnih zločina” u Sarajevu i Konjicu

04.12.2017. 16:24:03

Policijski službenici bosanskohercegovačke Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) jutros su na području Konjica i Sarajeva uhitili 13 osoba zbog zločina protiv čovječnosti, postupajući po nalogu  Tužilaštva Bosne i Hercegovine. Kako prenose agencije pozivajući se na priopćenje SIPA-e, uhićeni su zbog sumnje da su počinili kazneno djelo iz člana 172. Kaznenog zakona Bosne i Hercegovine – zločin protiv čovječnosti – na području općine Konjic tijekom 1992. godine. Uhićene osobe privedene su u službene prostorije SIPA-e zbog kriminalističke obrade, nakon čega će biti predane Tužiteljstvu Bosne i Hercegovine na daljnje postupanje, priopćeno je iz Državne agencije za istrage i zaštitu. Kako smo neslužbeno doznali, radi se o pripadnicima Armije BiH optuženima za najteže zločine!

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.