Novi plakati osvanuli u Vukovaru: Došlo je vrijeme ćorke

23.10.2013. 12:15:52

novi-plakati-osvanuli-vukovaru-doslo-je-vrijeme-corke-slika-1362730

Na plakatima je lik Srećka Šojića, poznatoga lika iz srbijanskih komedija "Tesna koža" i "Bela lađa" te tekst ''Došlo je vrijeme ćorke''.

S najavama da će gradonačelniku Vukovara i saborskom zastupniku Željku Sabi biti ukinut saborski imunitet po gradu su se na više lokacija pojavili novi plakati. Na njima je lik Srećka Šojića, poznatoga lika iz srbijanskih komedija "Tesna koža" i "Bela lađa" te tekst ''Došlo je vrijeme ćorke''. Inače, Šojić je u toj seriji, koja se prikazivala prije nekoliko godina u Srbiji, čelnik jedne stranke koji je upetljan u razne afere. Sukladno vukovarskim prilikama tekst je napisan i na latinici i na ćirilici, odnosno, i na ijekavici i na ekavici. Na plakatima, koji su A4 formata i tiskani u boji, nema nikakvih drugih poruka ni naznaka tko je njihov autor, odnosno je li riječ o nekom pojedincu ili političkoj stranki. Vukovar je proteklih godina u više navrata i za razne prigode i događanja u gradu obljepljivan raznim plakatima koji su redovito izazivali veliki interes građana. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.