Novi potresi u HNS-u: Nakon Vrdoljaka, odlazi i njegov zamjenik

07.06.2017. 11:27:46

BURNI DANI ZA HNS Predsjednik stranke Ivan Vrdoljak podnio je ostavku, a stranku bi do daljnjega trebao voditi Štromar,koji je njegov zamjenik Nakon dramatičnog obrata u HNS-u, stranku je do daljnjeg trebao voditi Vrdoljakov zamjenik Predrag Štromar. Beus Richembergh je pak javno pozvao Anku Mrak Taritaš da preuzme stranku.
Varaždinski HNS, kojeg vodi dojučerašnji HNS-ov župan Predrag Štromar, čvrsto je bio uz Vrdoljakov prijedlog da HNS uđe u koaliciju s HDZ-om. Nagađalo se da bi u tom slučaju Štromar mogao dobiti i ministarsko mjesto u koalicijskoj vladi. No sve je palo u vodu nakon dramatične sjednice predsjedništva stranke u utorak navečer. Štromar je na glasovanju o koaliciji s HDZ-om bio suzdržan. No kako neslužbeno doznaju 24sata, i on bi već danas mogao odstupiti s funkcije u HNS-u.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.